Cotico ylittää asiakkaan odotukset tehokkaalla tiedonkululla

Cotico® remontoi ja rakentaa hyvän fiiliksen koteja suunnittelusta lupaviidakon läpi valmiiseen kotiin. Coticon toiminnan selkärankana on kokeneet ammattilaiset, jotka varmistavat remontin korkean laadun ja kustannustehokkuuden. Yhteistyökumppaneina on alan parhaat toimittajat ja alihankkijat. 

Muutosten hallinta on arkipäivää remonteissa. Kaikkien osapuolten pitää tietää miten remontti etenee ja sitoutua Cotico-laatuun ja asiakkaiden odotusten ylittämiseen. Cotico valitsi Nobicomms-ohjelmiston remonttitiimin viestintään ja vuorovaikutukseen, sillä Nobicomms on paras pilvipalveluna tarjottava ohjelmisto viestinnän onnistumiseen. Nobicommsin avulla kaikki osapuolet saavat samat tiedot ja voivat päivittää tilanteen muille, myös mobiilisti. Nobicomms eroaa muista ohjelmistoista sisältäen samassa paketissa visuaalisen aikajanan, sekä viestinnän ja vuorovaikutuksen lisäksi myös tehtävien hallinnan ja palautteen keräämisen. 

Opi lisää sisäisestä viestinnästä

cotico_logo

"Yhteinen reaaliaikainen tieto on paras työkalumme" -Matti Juola, toimitusjohtaja

Kirjoita sähköpostiosoitteesi

 

 

rautic_logo_new

Kirjoita sähköpostiosoitteesi

 

Rautic Gmbh varmistaa asiakaspalvelun laadun

Rautic panostaa erinomaiseen asiakaspalveluun. Heidän hyvän maineensa taustalla on tiimi, joka varmistaa että kaikki asiakkaalle annetut lupaukset pidetään. Nobicommsilla on tärkeä rooli tiimin viestinnässä, sillä sen tarjoaman läpinäkyvyyden avulla varmistetaan kaikkien lupausten täyttyminen. Erona muihin vuorovaikutusohjelmistoihin, Nobicomms mahdollistaa asiakkaan toimeksiannon johtamisen läpi hankintaketjun ja siten varmistaa, ettei mikään tehtävä jää tekemättä. 

Opi lisää sisäisestä viestinnästä

Happy Toddlersin hallitus viestii Nobicommsilla 

Happy Toddlers on yksityinen englanninkielinen päiväkoti, jota ylläpitää lasten vanhemmista koostuva kannatusyhdistys. Yhdistyksen hallituksessa olevat vanhemmat osallistuvat aktiivisesti myös päiväkodin hallintoon. Hallituksen sisäinen tiedonkulku on tärkeässä roolissa, sillä jäsenet kokoontuvat vain hallituksen kokouksissa. Nobicomms helpottaa hallituksen viestintää, sillä kokousten esityslistalla olevia asioita käydään läpi jo etukäteen Nobicommsin keskustelussa, ja kokouksen jälkeen jaetaan pöytäkirja tarkastetavaksi ja sovitut tehtävät tehtäväksi samaa kanavaa pitkin. Yhdistyksen kannalta suuri hyöty on Nobicommsin roolipohjaisuus, joka mahdollistaa sujuvat henkilövaihdokset: uusi henkilö näkee välittömästi kaiken aikaisemman viestinnän ja dokumentit ilman erillistä tietojen siirtoa. 

Opi lisää sisäisestä viestinnästä

HT_Logo_converted

"We have used Nobicomms in our board communications. Solution has clear benefits concerning internal communications efficiency: easy-to-use and participative communication platform with simple task assignment & follow-up features as well as a fast screening possibility for historical data."

-Ville-Mikko Korkka, Chairman, Happy Toddlers Ry

Kirjoita sähköpostiosoitteesi

Jaa sosiaalisessa mediassaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn