Mittaristo johtamiseen - Mitä et voi mitata, et voi johtaa!

Sisäisen viestinnän mittaaminen on voimakas keino saada organisaatio toimimaan tehokkaammin. Mittariston avulla viestinnän toimintaa pystytään valvomaan ja mahdollisiin pullonkauloihin puuttumaan. Mittariston rakentamisessa on tärkeää ottaa huomioon tavoitteet, mahdollisuudet ja rajoitteet. Rakennetaan yhdessä mittarit osaksi liiketoiminnan seurantaa ja tavoitteita.

Onnistuneen mittariston rakentamisen pohja lähtee siitä, että kasataan olemassa oleva tieto ja tietämys saman pöydän ääreen. Tämän jälkeen mietitään yhdessä millaiset viestinnälliset mittarit (aktiivisuus, vaikuttavuus, mielipiteet, vuorovaikutus yms.) tukevat liiketoimintaa parhaalla tavalla. Työpajan lopputulemana lista mittareista, jonka avulla voit lähteä rakentamaan esimerkiksi vuorovaikutteista ja osallistavaa Intranetiä, johtamisjärjestelmää, ERPiä tai vaikkapa sisäisen viestinnän prosesseja ja toimintatapoja.  

= { Sisäisen viestinnän 360- analyysin tulokset + Asiantuntijuus + Työpaja }

 Kokeneen asiantuntijan johdolla mittareiden rakentaminen sujuu ketterästi ja tuloksia päästään nopeasti hyödyntämään. Milloin sinulle sopisi ottaa lyhyt juttutuokio asian tiimoilta? Voimme hoitaa sparrauksen puhelimitse, vaikka ajomatkasi aikana. 

Varaa aika ilmoittamalla sähköpostisi

tyopaja

Jaa sosiaalisessa mediassaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn