Tilaa ilmainen Sisäisen viestinnän 360 -haastattelututkimus

Sisäinen viestintä saa yleensä risuja henkilöstötutkimuksessa. Mikäli kiinnostaa hakea kehittämisen siemen todettuun ongelmaan, kannattaa selvittää asiaa hieman laajemalti! Vastauksen tähän tietävät parhaiten ne henkilöt, jotka sisäiseen viestintään osallistuvat. Nobicomms jatkaa siitä mihin henkilöstötutkimus lopettaa. Selvitämme sopimalla haastatteluajan yhdessä valitun kohderyhmän kanssa ja jututtamalla 15 min seuraavista asioista:

- Viestintäkanavien ja -kulttuurin nykytila
- Pullonkaulat ja kehityskohteet
- Palautteen kanavat ja vaikutukset
- Yleisarvosana sisäisen viestinnän onnistumisesta

Tarjoamme teille ilmaiseksi 4 haastattelua, joiden avulla saamme selville pintaraapaisun sisäisen viestintänne nykytilasta. Voit kysyä meiltä myös tarjousta laajemmasta tutkimuksesta.

Lisää sähköpostiosoitteesi ja paina tilaa! 

 

Tutkimuksen kulku ja tavoitteet

Sisältö:

Tutkimus sisältää neljä avainhenkilöhaastattelua ja raportin sen tuloksista. Tulosten avulla saatte selville läpileikkauksen organisaationne sisäisen viestinnän kipupisteistä ja tarvittavien toimenpiteiden tärkeysjärjestyksestä. Tutkimuksen antamalla tiedolla on merkittävä lisäarvo mm. muutoshankkeidenne onnistumisessa, työtyytyväisyyden parantamisessa ja toiminnan tuloksellisuuden kehittämisessä.

Metodi:

Haastattelututkimus edustavalle joukolle eri organisaation osissa ja tasoilla oleville avainhenkilöille. Puhelinhaastattelussa selvitetään sisäisen viestinnän prosessien ja työkalujen toimivuus sekä tiedonkulun pullonkaulat. Painopisteenä on löytää organisaatiosta keinot parantaa nykytilannetta.

Tavoite

Muutoshankkeiden kuten intranetin käyttöönoton, strategian päivittämisen tai organisaatiomuutosten yhteydessä viestinnän onnistuminen on avainroolissa. Samaan aikaan tutkimukset osoittavat, että vain 50% tehdyistä päätöksistä toteutuu ja vain 30% muutoshankkeista saavuttaa suunnitellut tulokset. Nobicomms oy:n ja tutkimusyhtiö Onwayn yhdessä tekemän tutkimuksen mukaan sisäinen viestintä saa kouluarvosanaksi 7-.

"Kannattaa siis poimia matalalla roikkuva hedelmä ja tehostaa sisäistä tiedonkulkua. Tämä tutkimus antaa vastauksen siihen, mitä pitää tehdä."

Voit myös sopia kanssamme isommasta määrästä puhelinhaastatteluja ja / tai kysellä laajasta tutkimuksesta, joka sisältää myös tutkimuskumppanimme Onwayn kanssa suoritettavan web-kyselyn koko henkilöstölle. Hinnat alkaen 990 € + alv.

Kysy lisää laittamalla sähköpostiosoitteesi!   

360-study

 

360-prosessi

Jaa sosiaalisessa mediassaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn